Bursdagsfeiring

Vi er opptatt av å bygge gode vennskap og relasjoner mellom barna i barnehagen . Vi ønsker å forebygge mobbing ved at barna tidlig lærer å ha en inkluderende holdning til andre. Bursdagsfeiring er en stor opplevelse for barna både i og utenfor barnehagen.

Bursdagsfeiring i barnehagen

Bursdagen til et barn er en stor dag, og vi ønsker å sette et ekstra fokus på barnet denne dagen.

1. Vi heiser flagget og lager krone til bursdagsbarnet
  2. Barnet er i fokus i samlingsstund, og vi synger bursdagssangen.
  3. Barna kan ta med bursdagskos de ønsker å dele med alle de andre barna. Dersom de har søsken på andre avdelinger tar de del i bursdagsmarkeringen.

Vi oppfordrer foreldre til å tenke sunn bursdagsfeiring og å gjøre det enkelt. Det er barnet som skal være i fokus.

Bursdagsinvitasjoner i barnehagen

Det kan være veldig sårt for et barn å være den som ikke får en invitasjon på plassen sin. Dersom disse leveres ut i barnehagen, så har vi følgende retningslinjer hos oss:

1. Inviter enten alle jentene eller alle guttene i et årskull ( enten fra bare en avdeling eller på tvers av avdelingene)
  2. Inviter alle barna i et årskull på avdelingen
  3. Inviter alle barna på avdelingen